Temps de panellets i paella

Microsoft Word - Paella_2013_cartell.docArriba la tardor, i és temps de castanyes, moniatos, panellets i … de paella, es clar. Com cada any, des de fa 26 anys (que no són pocs) celebrem el tradicional concurs de paelles amb l’alumnat, famílies i amics de l’escola Salesians Sabadell. I enguany ho farem el diumenge 27 d’octubre a l’escola d’Infantil.

Recordem que el concurs s’organitza per grups i que cada grup ha de portar els seus estris i ingredients per fer la paella, aperitius, begudes i postres, plats, gots, coberts, …

Nosaltres posem la llenya per fer el foc tot i que, com a novetat d’aquest any, també donem la opció de portar gas butà i serpentí, per cuinar la paella. També posarem a la vostra disposició les taules i cadires pel dinar (no les que feu servir per fer la paella).

Perquè tot funcioni d’allò més bé, el dia de la paella es requereix la presència d’un responsable de cada grup per ajudar a parar taules i cadires a les 11.00h, al pati de l’Escola d’infantil.

A les 12.00h es reparteix la llenya i cada grup comença a preparar el foc davant de l’entrada de l’Escola d’infantil (pati de terra). És important agafar només la llenya necessària perquè ningú es quedi sense.

A les 14.00h es presenten les paelles al jurat que atorgarà tres premis: a la millor degustació, a la millor presentació i a la millor paella infantil-juvenil.

A a les 14.15h comença el dinar al pati de l’Escola. Molt important per la seguretat de tothom i sobretot dels nens que juguen pel pati de terra: abans de començar a dinar, apagar els focs amb aigua i recollir les cendres.

Després del dinar els alumnes d’ESO vendran cafès i castanyes per recollir diners pel viatge de fi de curs.

A l’hora de recollir cada grup s’encarregarà de recollir les seves taules, cadires i escombrar l’espai utilitzat. Hi haurà contenidors de reciclatge per la brossa. Recordeu que no es poden netejar els estris de cuina als lavabos.

I a les 18.00h tots cap a casa i a preparar-se pel dilluns.

La inscripció al concurs de paelles és gratuïta. Només cal omplir la butlleta d’inscripció i deixar-la a la sala o a la bústia de l’AMPA abans del 25 d’octubre. Si no teniu la butlleta d’inscripció us la podeu baixar AQUÍ MATEIX.

Deixa un comentari