Última setmana d’inscripcions per a les activitats extraescolars

Ja hem començat el nou curs i, tot just el mes que ve -a partir del dia 1 d’octubre per ser més exactes- comencen també les activitast extraescolars a l’Escola. Abans de marxar de vacances es va enviar a les famílies el fulletó amb la relació d’activitats pevistes i les tarifes. Recordeu que teniu fins el 27 de setembre per fer les inscripcions i el pagament de les quotes. Podeu baixar-vos el PDF de les activitats extraescolars AQUÍ i demanar les butlletes d’inscripció a la recepció de l’Escola gran.

L’AMPA de l’escola s’encarrega de l’organització de les activitats culturals (dibuix, anglès, fang, bollywood) i podeu lliurar la butlleta d’inscripció d’aquestes activitas, junt al comprovant de pagament, els divendres 20 o 27 de setembre de 17.15 a 18.30 a la sala de l’AMPA (davant recepció Escola gran).

L’Escola es responsabilitza de les activitats esportives i les inscripcions poden formalitzar-se, cada tarda, al despatx de Coordinació esportiva (davant Secretaria Escola gran). D’altra banda, les inscipcions per activitats de guitarra i aula d’estudi es lliuren directament a recepció de l’escola gran.

Per a qualsevol dubte sobre les activitas adreceu-vos a l’AMPA o a la Coordinació Esportiva. Aquests dies ja s’han ofert algunes sessions informatives i, el dimarts 24 de setembre a les 17.30h, tindrà lloc la reunió d’Anglès (infantil i primària).

Teniu tot un vetall d’activitats a disposició dels vostres fills i filles. Desitgem que us engresquin i que gaudiu d’elles.

dibuix-extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s