Activitats

 
“Para ejercer una influencia benéfica entre los niños,
es indispensable participar de sus alegrías” S.J.Bosco
 


ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS

Les activitats extraescolars tenen un alt nivell de participació i la nostra intenció no és fer la funció de guarderia, es pretén incentivar al nen en les diferents àrees que oferim i és molt important tenir en compte les preferències dels nens a l’hora d’ escollir-les. No saturar-los sinó enriquir-los i que gaudeixin de l’activitat en la que hi participen.

[Veure relació d’activitats extraescolars Curs 2013-2014]

ACTIVITATS LUDICO-FESTIVES

Per facilitar les relacions entre les famílies, afavorir una dinàmica de participació i integració en la comunitat escolar i aconseguir una bona convivència familiar–social on podrem conèixer els amics dels nostres fills, pares i professors en un àmbit festiu i distès, organitzem activitats lúdiques- festives i excursions familiars.

Excursió a la Mola,  Festa de Sant Joan Bosco (xocolatada i jocs al voltant de l’Esglèsia i secundària al pati de l’escola gran amb jocs i sorteig de premis), concurs de paelles, calçotada, caminades pels voltants de Sabadell i la festa de  Mª Auxiliadora en la que, aprofitant la festa de la comunitat educativa, fem un sopar de germanor amb revetlla popular i un alt nivell de participació.


SERVEI  ACOLLIDA-LUDOTECA

Per tal de coordinar i complementar els horaris de feina dels pares, vam posar en marxa la ludoteca, des de P3 fins a 2n de primària. Un/a monitor/a responsable es fa càrrec d’aquest servei i porta als nenes i nenes des de l’edifici d’infantil fins a l’escola gran, on romanen de les 17h a les 18.45h. .

De les 7.45h a les 8.45h del matí també oferim el servei d’acollida a l’escola gran. Un/a monitor/a responsable i un/a altre/a de reforç es fan càrrec d’aquest servei en diferents espais del centre (ludoteca i pati). Tot l’alumnat que entra a l’escola en aquesta franja horària (abans de les 8.45h, encara que siguin 10 o 15 minuts) es considera usuari del servei d’acollida i per tant haurà d’abonar l’import del servei corresponent.

Tenim fixada una quota mensual pels habituals i una quota diària per qui la utilitzi esporàdicament. Els usuaris habituals tenen l’opció de pagar el rebut per domiciliació bancària. L’imprès està disponible a la sala de l’AMPA i a la secció Documentas d’aquest blog. [+info].

Servei d’acollida
Horari: de 7.45 h a 8.45h.
Preu diari: 2€ (socis AMPA), 3€ (no socis)
Abonament mensual: 20€ (socis AMPA), 40€ (no socis)
Preu 2n germà: 14€ (socis AMPA), 28€ (no socis)

Servei de ludoteca
Horari: de 17h a 18.45h
Preu diari: 2€ (socis AMPA), 3€ (no socis)
Abonament mensual: 20€ (socis AMPA),  40€ (no socis)
Preu 2n germà: 14€ (socis AMPA),  28€ (no socis)

CASAL D’ESTIU 

A l’estiu s’organitza el Casal (juliol i setembre) per a infants de 3  a 14 anys amb servei menjador propi. El servei de menjador va a càrrec de les mateixes persones que el gestionen durant la resta del curs  i  els monitors són sempre personal qualificat i  lligat a l’obra salesiana.

Els nous alumnes que comencen el curs, al setembre ja poden assistir al casal,  d’aquesta manera es facilita l’adaptació a la nova escola.

Anuncis