Oberta la inscripció online i presencial per al Casal d’Estiu de l’Escola

Casal d'Estiu Salesians Sabadell 2017Ja han començat les inscripcions per al Casal d’Estiu de l‘Escola i volem aprofitar per recordar-vos els principals punts a tenir en compte a l’hora de fer les inscripcions.

Teniu a la vostra disposició FULLS D’INSCRIPCIÓ a la Secretaria de l’Escola.

Com cada any, s’han posat dos DIES D’INSCRIPCIÓ (el 5 i 19 de maig) en els quals hi haurà una persona de la Fundació Pere Tarrés que s’emportarà les inscripcions i atendrà personalment a les famílies que s’inscriguin, però les inscripcions es poden portar qualsevol divendres fins el 2 de juny (data límit), a la sala de l’AMPA en horari de 17.15 a 18.15h.

Com a novetat d’enguany, les inscripcions també es poden fer per INTERNET, tot i que en aquest cas els pagament serà per la totalitat del Casal i no en dos terminis, tal com s’ofereix amb la inscripció presencial

En fer el Casal complet es disposa de DIVERSOS DESCOMPTES que són acumulatius, per tant, si sou socis de l’AMPA, teniu més d’un fill al Casal i feu el Casal complet podeu arribar a gaudir d’un 15% de dte.

Els MÈTODES DE PAGAMENT són:

– Domiciliació bancària
– Targeta de crèdit
– Transferència

Tots ells amb opció de fer-ho en dos pagaments. El primer una setmana més o menys després de deixar la inscripció i el segon al mes del primer pagament. Sereu avisats dels càrrecs per anticipat per mail.

La DOCUMENTACIÓ que heu de portar juntament amb la inscripció és:

– Foto carnet del nen/a
– Fotocopia targeta sanitària
– Fotocopia carnet de vacunes
– DNI del pare/mare i del nen si en té.

És important portar tota la documentació a l’hora de fer la inscripció, donat que si no es així, la aquesta quedarà suspesa fins que es tingui tota la documentació correcta.

Fem l’apunt de que les COLÒNIES que organitza el Triqui no estan relacionades amb el Casal d’Estiu per tant, a l’hora de fer les inscripcions, heu de tenir en compte si la setmana de les colònies aniran o no al Casal.

Finalment recordar que el Casal d’Estiu es portarà a terme amb l’EQUIP de la Fundació Pere Tarrés, tot i que els monitors seran majoritàriament del Triqui.

[VEURE EL FULLETÓ DEL CASAL D’ESTIU 2017]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s