Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària

ago-2017Benvolgudes famílies,

Durant el primer trimestre de l’any te lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA, i aquest any serà el divendres 10 de març de 2017.

El dia de l’Assemblea teniu l’oportunitat d’expressar obertament aquestes opinions que en ocasions es fan a peu de pati o a nivell particular, davant de més famílies i a l’hora ser valorades i consensuades entre tots els assistents.

L’AMPA la formem tots els pares que contribuïm al seu manteniment i no només els membres de la Junta.

Tots tenim el mateix objectiu: aconseguir que la formació personal i acadèmica dels nostres fills i filles sigui la suficient i amb recursos òptims per a poder desenvolupar-se de forma autònoma a la seva vida d’adults.

En l’aspecte personal que correspon a casa, cada família es regeix per uns valors propis. En el que es refereix a l’escola , tenim el convenciment que una major col·laboració de les famílies des del respecte al tarannà i a la normativa general, ajuda a millorar la qualitat del centre educatiu que tots hem escollit lliurement pels nostres fills i filles.

Una manera de demostrar aquest convenciment, és assistir a l’Assemblea i formar part d’aquell grup de pares i mares que pensen que sí tenen un paper a fer dins d’aquesta comunitat i a més, disposen d’una estona per dedicar-li.

Treballar tots en consens, dóna els seus fruits.

Us esperem,

Vanessa Pérez Prat
Presidenta de l’ AMPA

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s