Es busca personal

te-buscamos-a-tiL’AMPA Salesians Sabadell busca personal amb diversos perfils professionals: administratius, comptables, lampistes, cambrers, community managers, notaris, agents immobiliaris… per desenvolupar diverses iniciatives socioeducatives al servei dels alumnes i de les famílies de la nostra Escola.

Les tasques a realitzar estarien relacionades amb diversos projectes que actualment es realitzen des de l’AMPA: servei d’acollida; ludoteca; casal d’estiu; activitats extraescolars no esportives d’anglès, dibuix, fang i bollywood; activitats al barri com els tallers de la festa de Sant Jordi i la cavalcada de l’Ambaixador Reial; pujada a La Mola; concurs de paelles; festa de la calçotada; sopar de Mª Auxiliadora; activitats de la jornada de portes obertes Sant Joan Bosco, el projecte de l’intercanvi de llibres de text entre les famílies i el Projecte de Millora de la Convivència… així com tots aquells projectes de nova ideació que puguin sorgir durant el curs 2016-17.

Es demana tenir disponibilitat i voluntat de destinar unes hores mensuals, en funció de les possibilitats de cadascú, per tal d’ajudar a tirar endavant aquests projectes. Es valorarà la il·lusió i les ganes de treballar, de forma desinteressada pel bé de tota la comunitat educativa.

S’ofereix una retribució no monetària amb una sèrie de beneficis per als interessats: la satisfacció de veure com les famílies i els nostres fills i filles gaudeixen de les activitats organitzades i, alhora, saber que s’està treballant per la millora del projecte educatiu de la nostra Escola.

El motiu de fer aquesta crida és perquè, gestionar i poder tirar endavant la quantitat de projectes que actualment porta a terme l’AMPA, no és possible sense un equip de pares que formin part de la Junta de l’AMPA. Aquest ha de ser un equip dinàmic i viu que es nodreixi, cada cert període de temps, de noves incorporacions per tal de garantir el relleu dels membres de la Junta, afavorir la continuïtat de la seva tasca i, alhora, promoure noves iniciatives que responguin a les necessitats de la nostra Escola i de les famílies. D’aquí que vulguem animar-vos, perquè aquest curs 2016-17, us apropeu a la Sala de l’AMPA o assistiu a alguna de les Juntes per conèixer més de prop la nostra tasca i decidir-vos a formar part de la Junta de l’AMPA.

Anima’t. Et busquem a tu!

La Junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s