Diumenge 23 d’octubre celebrem el XXIX Concurs de Paelles

Aquest any celebrem la XXIX edició del nostre tradicional concurs de paelles… que ja son anys. El diumenge 23 d’octubre esteu tots convidats a participar-hi un any més.

L’activitat és gratuïta. Només cal omplir la butlleta d’inscripció (obrir PDF)  i deixar-la a la sala o a la bústia de l’AMPA abans del 18 d’octubre.

Pels pares de P3 que no sapigueu amb qui apuntar-vos es reservarà una taula amb el nom de P3 per a vosaltres i us posarem en contacte amb la resta de pares del mateix curs. A més, si hi ha pares d’altres cursos que voleu venir però no teniu grup, passeu-vos per la sala de l’AMPA un divendres i us buscarem taula.

EL DIA DE LA PAELLA HEM DE TENIR PRESENT:

– En cas de pluja l’activitat serà suspesa.

– La paella es pot fer amb gas butà i serpentí o amb llenya. L’AMPA facilitarà la llenya, però caldrà agafar només la necessària.

– A les 14.00h es presenten les paelles al jurat del concurs. Es donen 2 premis: degustació i presentació.

– Cal tenir cura de l’entorn i vigilar que els nens respectin
el veïnat

– Molt important per la seguretat de tothom i sobretot dels nens que juguen pel pati de terra durant el dinar: abans de començar a dinar, apagar els focs amb aigua i recollir les cendres. Si s’utilitza gas butà recollir igualment tots els estris.

– Recordeu que el dinar se celebra en un centre escolar i cal mantenir una conducta exemplificant per als vostres fills. Es recomana moderar el consum de begudes alcohòliques i no deixar-les a l’abast dels infants.

– Cada grup ha de recollir les seves taules i cadires i escombrar l’espai utilitzat. No es poden netejar els estris de cuina als lavabos.

– La brossa amb les deixalles de cada grup s’ha de llençar als contenidors de reciclatge. La brossa amb les deixalles de cada grup s’ha de llençar als contenidors de reciclatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s