Us expliquem el funcionament de l’intercanvi de llibres de text

Arriba final de curs i, abans de comprar els llibres de text del proper  any, és el moment d’iniciar l’intercanvi de llibres entre les  famílies de l’escola.

Gràcies a tots vosaltres, l’AMPA porta set anys realitzant l’intercanvi de llibres entre les famílies. Aquest és un projecte que ens engloba a tots. El més rellevant, a priori, és transmetre als nostres fills la cultura del respecte i la reutilització, i per aquest motiu tornem a sol·licitar la col·laboració de tots vosaltres en l’entrega desinteressada dels llibres que els vostres fills ja no utilitzaran i que encara poden aprofitar altres nens.

En l’intercanvi de llibres hi poden participar aquelles famílies que tinguin nens i nenes a partir de 3r de Primària. Aquest curs degut als canvis de la LOMCE, els cursos de 2n i 4rt d’ESO hauran de comprar llibres nous. Agrairem la participació d’aquelles famílies que, de forma solidària, vulguin deixar els seus llibres perquè els aprofitin altres alumnes encara que no desitgin o no puguin rebre llibres a canvi.

Els aspectes a tenir en compte són els següents:

– El lliurament dels llibres per part dels pares és totalment voluntari i desinteressat.

– Només les famílies que lliurin llibres tenen dret a rebre els llibres d’altres famílies. Però aquelles famílies, que no puguin deixar els seus llibres pel canvi de plans d’estudis, poden apuntar-se per rebre algun llibre en el cas de que en sobrin.

– El criteri pel qual les famílies rebran els llibres serà per rigorós ordre de lliurament dels seus respectius llibres.

– Pot donar-se el cas de tenir més peticions que llibres per cobrir-les, en funció del curs i la participació de les famílies.

– Només s’accepten llibres de text (no fitxes) de l’any escolar en curs.

– Demanem que els llibres estiguin en condicions òptimes de reutilització.

– Les condicions i dies de lliurament i recollida es compliran sense excepcions. No lliureu llibres fora de termini.

– Els llibres s’han de deixar a la sala de l’ AMPA embolicats en film transparent en packs per cursos i amb el nom i número de telèfon de la família.

– La funció de la Junta de l’AMPA és actuar d’intermediària entre les famílies i no assumeix cap responsabilitat en l’estat dels llibres. Cada família valorarà segons el seu criteri els llibres que pot aprofitar. Es demana no lliurar llibres en mal estat.

– Si algun pare rep algun llibre que considera no està en prou bon estat té la opció de comprar els llibres que consideri necessaris. A la recepció de l’Escola, podreu demanar les llistes dels nous llibres amb els números ISBN per comprar-los els dies estipulats per l’Escola.

LLIURAMENT DE LLIBRES PER PART DE LES FAMÍLIES A LA SALA DE L’AMPA:

– Dimarts 21 de juny de 15.30h a 17.00h.

– Dimecres 22 de juny d’11.30h a 13.00h.

 RECOLLIDA DE LLIBRES PER PART LES FAMÍLIES A LA SALA DE L’AMPA:

– Dilluns 27 de juny 15.30 h a 17.00h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s