Preparats pel XXVII Concurs de Paelles

El proper diumenge 26 d’octubre organitzem el XXVII Concurs de Paelles de l’escola, Pares, alumnes familiars i amics ens trobarem per passar un bon dia tots plegats. A més premiarem als millors cuiners amb el guardó la paella més sabrosa i a la de millor presentació.

La inscripció és gratuïta. Només cal omplir la butlleta d’inscripció i deixar-la a la sala, o a la bústia de l’AMPA abans del 22 d’octubre. Podeu baixar-vos la butlleta AQUÍ MATEIX.

Pels pares de P3 que no sapigueu amb qui apuntar-vos es reservarà una taula amb el nom de P3 per a vosaltres i us posarem en contacte amb la resta de pares del mateix curs. I si hi ha pares d’altres cursos que voleu venir però no teniu grup, passeu-vos per la sala de l’AMPA un divendres i us buscarem taula.

La paella, com sempre, es farà davant l’entrada de l’Escola d’infantil i l’horari és el següent:

11.00h. Muntatge de taules i cadires amb un representant de cada grup (mínim). Totes les taules es munten entre tots.
14.00h. Presentació de les paelles al jurat
14.15h. Dinar al pati de l’Escola d’infantil
18.00h. Hora màxima de recollida

El dia de la paella cal tenir present certa normatva:

– La paella es pot fer amb gas butà i serpentí o amb llenya. L’AMPA facilitarà la llenya, però caldrà agafar només la necessària.
– Cal tenir cura de l’entorn i vigilar que els nens respectin el veïnat
– MOLT IMPORTANT per la seguretat de tothom i sobretot dels nens que juguen pel pati de terra durant el dinar: abans de començar a dinar, apagar els focs amb aigua i recollir les cendres. Si s’utilitza gas butà recollir igualment tots els estris.
– Recordeu que el dinar se celebra en un centre escolar i cal mantenir una conducta exemplificant per als vostres fills. Es recomana moderar el consum de begudes alcohòliques i no deixar-les a l’abast dels infants.

– Cada grup ha de recollir les seves taules i cadires i escombrar l’espai utilitzat. No es poden netejar els estris de cuina als lavabos.
– La brossa amb les deixalles de cada grup s’ha de llençar als contenidors de reciclatge. La brossa amb les deixalles de cada grup s’ha de llençar als contenidors de reciclatge.

Us esperem el diumenge.

Ah! per cert, els alumnes de la ESO vendrán café i castanyes per recollir diners pel viatge de fi de curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s