Informació sobre preinscripció i matriculació als centres del Servei d’Educació de Catalunya

A principis de març es publicarà la resolució del Departament d’Ensenyament per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula de l’alumnat als centres del Servei d’Educació de Catalunya en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics per al curs 2013-2014.

Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs.

El període de presentació de sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria es preveu entre l’11 i el 22 de març.

Per a la resta d’ensenyaments es preveuen les dates següents:

– De l’11 de març al 5 d’abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa.

– Del 6 al 17 de maig, per als programes de qualificació professional inicial.

– Del 13 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, i per al primer període dels ensenyaments esportius.

– Del 27 de maig al 7 de juny, per als cicles formatius de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny. – Del 20 al 28 de juny per als ensenyaments d’educació d’adults.

– Del 8 al 12 de juliol, per als cursos de formació específics per a l’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

– Del 2 al 5 de setembre, per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius de les escoles oficials d’idiomes. Per als ensenyaments artístics superiors, caldrà consultar als centres. Per a les llars d’infants, caldrà consultar als ajuntaments.

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s