Assemblea General de l’AMPA, divendres 23 de novembre a les 17.30h

Com cada any durant el primer trimestre escolar celebrem l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA que enguany tindrà lloc el divendres 23 de novembre de 2012 a partir de les 17.30h (17.15h en primera convocatòria). Aquest any l’Assemblea Ordinària coincideix amb l’Assemblea General Extraordinària ja que cal aprovar els estatuts de l’AMPA adaptats a la normativa vigent. [VEURE ELS ESTATUTS]

Podeu VEURE AQUÍ LA CONVOCATÒRIA de les Assemblees (l’Extraordinària i l’Ordinària) amb informació dels horaris, ordres del dia i la carta del President de l’AMPA.

L’Assemblea General Ordinària començarà amb l’aprovació de l’acte de l’Assemblea de l’any passat. Des del blog també us podeu BAIXAR  L’ACTA PENDENT D’APROVACIÓ des d’aquesta entrada o a l’apartat “Documents” del nostre blog.

Un dels punts més rellevants de l’Assemblea General Ordinària d’aquest any es la renovació dels càrrecs de la junta directiva. La junta actual està formada pels següents membres: Jose L. Santamaría Hernández, President, Enric Peidro Carrasquer, Vicepresident, Mª Carmen Godoy Andreu, Secretària i César Vega, Tresoreria.

La mateixa junta directiva actual presentarà una nova candidatura amb els següents membres César Vega, President, Vanessa Pérez, Vicepresidenta, Esther Martín, Secretària i Raquel Escuín, Tresoreria. Tot i així es poden presentar altres candidatures per  la renovació de la  junta directiva de l’AMPA. [BAIXAR FORMULARI DE CANDIDATURA]

Els associats que no puguin assistir a l’Assemblea General Ordinària ni  a l’Extraordinària, del divendres 23 de novembre, podran delegar el seu vot en un altre soci mitjançant el document de delegació adjunt. Consulteu com podeu delegar el vostre vot i BAIXEU-VOS EL FORMULARI DE DELEGACIÓ DE VOT.

Esteu tots convocats a l’Assemblea de l’AMPA. Us hi esperem!

Recordeu que treballar tots en consens, dóna els seus fruits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s