Intercanvi lliure de llibres de text

Gràcies a tots vosaltres portem ja quatre anys realitzant el projecte d’intercanvi de llibres entre les famílies del Col·legi Salesians Sabadell.

Aquest és un projecte que ens implica a tots. Es tracta de crear un cicle en el qual, al llarg de l’escolarització dels nostres fills, totes les famílies ens veurem implicades i dels qual ens beneficiarem tots.

El més rellevant, a priori, és transmetre als nostres fills la cultura del respecte i la reutilització, i per aquest motiu tornem a sol·licitar la col·laboració de tots vosaltres en l’entrega desinteressada dels llibres que els vostres fills ja no utilitzaran i que encara poden aprofitar altres nens.

Els aspectes a tenir en compte, igual que en els darrers anys, seran els següents:

– Poden participar-hi les famílies amb fills a partir de 3r primària. Excepcionalment, aquest any, degut a que es canvien tots els llibres d’alguns cursos no es podran intercanviar els llibres de 3r i 4rt  de primària i  de 2n i 4rt d’ESO.

– El lliurament dels llibres és totalment voluntari i desinteressat.

– Pot donar-se el cas de tenir més peticions que llibres per cobrir-les, en funció del curs i la participació de les famílies.

– Només s’accepten llibres de text (no fitxes) de l’any escolar en curs.

– Demanem que els llibres estiguin en condicions òptimes de reutilització.

– Els llibres s’han de deixar a LA SALA DE L’ AMPA el ”dia de recollida de llibres” embolicats en film transparent en packs per cursos i amb el nom de la família.

– Les condicions i dies de lliurament i recollida es compliran sense excepcions. No lliureu llibres fora de termini.

– El criteri pel qual les famílies rebran els llibres serà per rigorós ordre de lliurament dels seus respectius llibres. La família que lliura llibres queda apuntada a una llista i es respecta aquest ordre per fer l’entrega dels que necessita.

– La funció de la Junta de l’AMPA és actuar d’intermediària entre les famílies i no assumeix cap responsabilitat en l’estat dels llibres. Cada família valorarà segons el seu criteri els que pot aprofitar.

– Només les famílies que lliurin llibres tindran dret a rebre els llibres d’altres famílies. Es pot donar el cas que, un cop passat el termini de lliurament (el 27 de juny), sobrin llibres d’alguns cursos. En tal cas les persones interessades podrien passar a buscar-los per la sala de l’AMPA, encara que no hagin lliurat llibres.

– En el cas d’haver de comprar algun llibre, a la recepció de l’Escola, podreu demanar les llistes dels nous llibres amb els números ISBN per comprar-los els dies estipulats per l’Escola. (27 i 28 de juny).


SALA DE L’AMPA

RECOLLIDA DE LLIBRES. Dimarts 26  de juny de 9h a 11h. i de 17 a 18h.

LLIURAMENT DE LLIBRES. Dimecres 27 de juny de 9h a 11h. i de 17 a 18h.

Per qualsevol dubte podeu enviar un mail a: ampasalesianssabadell@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s