El divendres 25 de novembre us esperem a l’Assemblea de l’AMPA

Com cada any, durant el primer trimestre escolar celebrem l’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’ AMPA que en aquesta ocasió tindrà lloc el  proper divendres dia 25 a les 17.15h

L’Assemblea és molt més que una formalitat que cal complir cada any. Per a nosaltres és un espai únic per conèixer de primer mà que s’està fent a l’AMPA en el seu dia a dia i sobretot és un espai poder expressar obertament totes aquelles opinions que, en ocasions, es fan a peu de pati o a nivell particular. Opinions que, en el marc de l’Assemblea, tenen la oportunitat de ser expressades davant de més famílies i ser valorades i consensuades entre tots els assistents.

L’AMPA la formem tots els pares que contribuïm al seu manteniment i no nomes els membres de la Junta. Tan sols si comptem amb la col·laboració activa de totes les famílies, podrem ajudar a millorar la qualitat del centre educatiu que tots hem escollit lliurement pels nostres fills i filles.

Si creieu que teniu un paper que jugar dins aquesta comunitat educativa assistiu a la propera Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Col·legi Salesians Sabadell.

Podeu donar un cop d’ull a l’ordre del dia de l’AGO [+veure Ordre del Dia] o bñe llegir-vos l’acte de l’Assemblea de l’any 2010 que s’ha d’aprovar el mateix dia de l’Assemblea [+veure Acta 2010, pendent aprovació AGO].

Recordeu, treballar tots en consens, dona els seus fruits.

Us esperem a l’Assemblea!

DIA : Divendres  25 de Novembre de 2011
LLOC :      Sala d’audiovisuals
HORA :     17:15h  en primera convocatòria
  17:30h en segona convocatòria
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s