Invitació a participar en l’assemblea de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

Com suposo, ja sabeu i heu vist als rètols informatius fixats per diversos espais de l’escola, el proper divendres 19 de novembre tindrà lloc l’Assemblea General de l’ AMPA a partir de les 17:30h.

Donat que l’ AMPA la formem totes aquelles famílies que contribuïm al seu manteniment amb les nostres aportacions, us vull convidar expressament a tots per tal que pugueu manifestar la vostra opinió, les vostres inquietuds, les vostres iniciatives…

Els components de la Junta només som uns representants de tots vosaltres, i per tant disposats a escoltar els vostres comentaris (no només ara, sinó durant el transcurs del curs). De vegades aquestes opinions es podran convertir en projectes i d’altres no, però sempre seran considerades i valorades.

El dia de l’Assemblea teniu l’oportunitat que aquests temes que en ocasions, es parlen a peu de pati o en el camí de tornada a casa i que us preocupen, puguin ser escoltats i compartits per un grup de pares i mares molt més gran i a la vegada valorats per la direcció del centre.

Tots volem tenir una escola millor per als nostres fills i una part també depèn de nosaltres, els pares i mares. Crec que una manera de demostrar aquest interès és assistir a l’Assemblea del divendres 19 i formar part d’aquell grup que pensen que sí tenen un paper a fer dins d’aquesta comunitat, i a més disposen d’una estona per dedicar-li.

Animeu a altres pares i mares a assistir-hi. Ens veiem el dia 19, esteu tots convocats.

José Luis Santamaría
President de l’ AMPA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s