Invitació a participar en l’assemblea de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

Com suposo, ja sabeu i heu vist als rètols informatius fixats per diversos espais de l’escola, el proper divendres 19 de novembre tindrà lloc l’Assemblea General de l’ AMPA a partir de les 17:30h.

Donat que l’ AMPA la formem totes aquelles famílies que contribuïm al seu manteniment amb les nostres aportacions, us vull convidar expressament a tots per tal que pugueu manifestar la vostra opinió, les vostres inquietuds, les vostres iniciatives…

Els components de la Junta només som uns representants de tots vosaltres, i per tant disposats a escoltar els vostres comentaris (no només ara, sinó durant el transcurs del curs). De vegades aquestes opinions es podran convertir en projectes i d’altres no, però sempre seran considerades i valorades.

El dia de l’Assemblea teniu l’oportunitat que aquests temes que en ocasions, es parlen a peu de pati o en el camí de tornada a casa i que us preocupen, puguin ser escoltats i compartits per un grup de pares i mares molt més gran i a la vegada valorats per la direcció del centre.

Tots volem tenir una escola millor per als nostres fills i una part també depèn de nosaltres, els pares i mares. Crec que una manera de demostrar aquest interès és assistir a l’Assemblea del divendres 19 i formar part d’aquell grup que pensen que sí tenen un paper a fer dins d’aquesta comunitat, i a més disposen d’una estona per dedicar-li.

Animeu a altres pares i mares a assistir-hi. Ens veiem el dia 19, esteu tots convocats.

José Luis Santamaría
President de l’ AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s