Paella popular per al 50 aniversari de l’Obra Salesiana a Sabadell

El proper diumenge 24 d’octubre celebrarem una paella popular per commemorar els 50 anys de l’Obra Salesiana a Sabadell.

El tradicional concurs de paelles que, cada any per aquestes dates, organitza l’AMPA  s’ha reconvertit, en aquesta ocasió, en una arrossada gegant que espera aplegar a prop de 500 persones.

Els assistents podreu degustar un ració de paella amb dret a taula i cadira, per 5 euros. Com cada any, cal que cadascú es porti la seva beguda, aperitiu, postres, els plats, gots i coberts. 

Els tiquets es vendran amb antelació el dimecres 13, dijous 14 i divendres 15 de les 17.15 a les 18h a la sala de l’AMPA.

El dia de la paella es vendran ampolles de cava commemoratives de 50 aniversari. El preu de cada ampolla serà de 6 euros.

En finalitzar el dinar també hi haurà un concurs de postres cassolans on tothom que ho desitgi podrà presentar les seves millor creacions i optar a ser un dels tres postres premiats. 

La paella es farà al davant del Col·legi de les Salesianes i començarà a les 14h. Es demana que almenys un representant de cada grup vagi abans, a les 11.30h, a col·laborar en la col·locació de taules i cadires. 

Animeu-vos a participar en el que serà la primera Superpaella dels Salesians de Sabadell!!

One thought on “Paella popular per al 50 aniversari de l’Obra Salesiana a Sabadell

  1. Soy un muy antiguo alumno, empeze con 4 años, en el colegio de monjas adjunto y acabé con 14 en vuestro centro, empalmé con salesianos de sarriá, hasta los 19, por favor si teneis información y podeis acceder a los archivos me podeis decir realmente cuando finalizé.

    Mi fecha de nacimiento es el 14 de abril de 1956

    Os lo agradezco de antemano, y por supuesto que estaré en el 50 aniversario

    Muchas gracias.

    Andres Marmol Dios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s