Curset de fang i manualitats per a l’alumnat de P5

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes hem organitzat un taller de fang per als nens i nenes d’infantil P5, així com per a les mares i pares que hi vulguin  col·laborar.

L’objectiu de l’activitat és desenvolupar habilitats manuals mitjançant la utilització de diferents materials (fang, cartró, pintures…) i desenvolupar la imaginació les nostres fills.

El curset es farà del 15 d’abril al 3 de juny, cada dijous de 17,15 a 18,15 hores (un total de 8 hores), a l’edifici d’Infantil (col·legi petit).

L’activitat té un cost de 25€ per nen (material inclòs). Per apuntar-s’hi només cal omplir la butlleta d’inscripció [baixar butlleta] i deixar-la, junt amb l’import del taller, a la sala de l’AMPA (al Col·legi gran) o a la bústia que hi ha al costat de la mateixa, abans del divendres 26 de març.

Per un millor funcionament del taller, degut a que els nens son petits, aquells mares o pares que vulgueu acompanyar a la monitora del taller i col·laborar en aquesta activitat  podeu fer-ho. Cada  adult s’encarregaria d’estar amb un grup de 3 o 4 infants. En cas d’haver més col·laboradors que la rati de grup s’hauran de fer torns entre els pares.

Per a més informació la persona de contacte del taller es la Rosa (AMPA).

Animeu-vos a participar!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s