Des de la Junta de l’AMPA us donem la benvinguda a aquest nou curs 2009-10

Per aquest any ens hem marcat com la implantació del “Projecte de Reutilització de Llibres” a la nostra escola. Es tracta d’un projecte educatiu, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, adreçat a tots els alumnes de Primària i Secundària, i que ens agradaria començar pel proper curs, però que requereix de la implicació dels diferents àmbits de la Comunitat Educativa (Direcció, Professors, Famílies i Alumnes).

L’objectiu del projecte és la reutilització de tot el material escolar que sigui possible, tot i que comença de manera progressiva. Podem considerar que és un projecte global donat que implica  tota la Comunitat Educativa, educa a les famílies i als alumnes en el reciclatge del material, aconsegueix un estalvi econòmic per les famílies (només s’hauria de pagar una part del llibres) i es pot afegir una major comoditat al possibilitar que tots els llibres siguin entregats als nens el primer dia de classe a la mateixa aula.

Però això requereix d’un procés d’aprovació per part de la Comunitat Educativa, a més de la implicació de les famílies. Per ara us demanem que controleu el bon ús dels llibres per part dels vostres fills i filles (especialment aquells 2 que han estat seleccionats en cada curs per iniciar la reutilització), ja que els hem d’educar en aquest aspecte amb la col·laboració també del professorat.

Durant aquest curs us animen informant sobre les reunions que durem a terme per què pugueu estar al dia de l’evolució del projecte.

Per últim us vull convidar, demanar o reclamar (digueu-li com vulgueu) la vostra participació dintre de la Junta de l’AMPA.

Necessitem pares i mares que s’impliquin de forma més activa per tal de poder mantenir l’oferta de serveis i activitats que estem portant a terme durant els últims anys.Si no és així, malauradament haurem de començar a rebaixar la nostra activitat i algunes de les ofertes que estem mantenint les haurem de reconsiderar (acollida, ludoteca, casal d’estiu, extraescolars…..). La Junta requereix d’una dedicació que si es pot compartir entre vàries persones, pot tirar endavant, però que si es limita a 6 o 7 i que a més ja porten molts anys tirant del carro, cada cop es fa més difícil. Per tant, si voleu mantenir o millorar el nivell d’activitat actual, us pregaria que passeu per la sala de l’AMPA els divendres a la tarda o deixeu les vostres dades a la bústia. Pel bé dels nostres fills, que en definitiva és per qui o fem, us convido a participar de forma més activa.Que tingueu un bon curs 2009-10!

José Luis Santamaria Hernández
President de l’APA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s